azwa's FotoPage

By: azwa salrah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Jan-2007 01:50 Email | Share | | Bookmark
HARROD'S HOME DELIVERY

 
 
 
View all 12 photos...


Wednesday, 3-Jan-2007 18:21 Email | Share | | Bookmark
Aidiladha 2006,30th di LONDON

Tengah test power gigi?
00:00
Ini le maskot aidiladha
00:00
Senyum je kira ok le tu
00:00
View all 74 photos...
Aidildha tahun 2006 disambut pada 30/12/2006(Sabtu). Kebetulan masa tu aku sedang bercuti, jadi dapatle peluang untuk merayakan bersama-sama kawan serumah dan warga Malaysia. Semuanya bermula di East London, sembahyang dan bertakbir di Kelab Melayu Hackney. Lepastu beraya le kat rumah landlord di E17 pastu pergi lak beraya kat rumah bekas kawan serumah yg dah pindah ke West London di Hammersmith.
Tatapilah foto2 yang dirakamkan untuk dikenang2. Pengorbanan tidak lah seberapa tetapi rasa2nya inilah pengorbanan agak2nya.


Friday, 29-Dec-2006 01:42 Email | Share | | Bookmark
BOXING DAY!!!!!!!

Kedai belum buka beb!!
00:00
Sabar je menunggu
00:00
Sedia duit hehe
00:00
View all 84 photos...
BOXING DAY??????
Tatapilah aktiviti semasa BOXING DAY ni. Biasanya pesta ini bermula selepas hari Krismas dan ianya merupakan pesta jualan murah sempena selepas Krismas hinggalah ke tahun baru. Kebanyakan tempat2 membelibelah di sekitar kota London akan membuat tawaran harga yang rendah dari harga biasa. Mungkin banyak BOX dalam simpanan nak dihabiskan, maka barangan ditawarkan dengan harga murah????
Saksikanlah terokaan kami di sekitar tempat terkenal seperti, Knightbridge,Oxford Street, Regent Street dll......


Tuesday, 14-Nov-2006 16:10 Email | Share | | Bookmark
CAR BOOT

Car Boot Sale
Baru sampai
Nak masuk
View all 6 photos...
Jangan ketinggalan untuk ke jualan begini apabila di England. Lebih kurang macam flea market kat Malaysia. Kalau rajin dan sabar untuk mencari boleh dapat barangan yg mempunyai nilai dengan tawaran harga yang baik. Boleh tawar menawar kerana barangan yang hendak dijual tu memang tak nak dibawa balik. Kalau berurusan dengan trader tu kena pandai kerana trader ni dia tak kisah kalau nak bawa balik semula barang yang dijaja. Cuba kenalpasti peniaga yang memang nak jualkan barangan mereka. Kena pandai buat penilaiaian. Selamat mengunjungi ke CAR BOOT SALE sambil menderma dan berbuat kebajikan.


Sunday, 5-Nov-2006 10:44 Email | Share | | Bookmark
2nd.week in LONDON

Tak dpt tempat tinggal lagi
Tour central London
Madame Tussauds
View all 51 photos...
2nd week in London look for accommodation around central London. Check dengan agent dan pergi le cari kawasan2 yg diberitahu, jln2 sebelum jumpa alamat jumpa lak tempat2 yang menarik apa lagi singgah dulu dan posingle.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net